Lima-Bean Crostini
Lima-Bean Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 209 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de baghetă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cum se gătește: Sigarillas (fasole înaripată), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, Lima Bean Dip, și Stratificat Lima Bean Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în apă clocotită timp de aproximativ 2 minute. Într-o altă tigaie, încălziți uleiul, ardeii roșii, rozmarinul și usturoiul la foc mediu-mic până când rozmarinul începe să sfârâie. Opriți căldura.
Scurgeți bine fasolea, adăugați-le în tigaie și lăsați să se înmoaie în ulei timp de 30 de minute.
Scoateți frunzele de rozmarin de pe tulpină; aruncați tulpina și 1 din ardeii roșii. Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați fasolea, uleiul, usturoiul, frunzele de rozmarin, sucul de lămâie și ardeiul roșu rămas.
Adăugați sarea și piperul negru.
Stropiți cu mai mult ulei de măsline extravirgin și serviți cu crostini.
Feliați o baghetă în felii de 1 inch.
Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper negru după gust.
Coaceți într-un cuptor de 375 F până când este crocant și doar rumenit.