Lima-Bean Crostini

Lima-Bean Crostini
Lima-Bean Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 209 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de baghetă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cum se gătește: Sigarillas (fasole înaripată), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, Lima Bean Dip, și Stratificat Lima Bean Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă clocotită timp de aproximativ 2 minute. Într-o altă tigaie, încălziți uleiul, ardeii roșii, rozmarinul și usturoiul la foc mediu-mic până când rozmarinul începe să sfârâie. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți bine fasolea, adăugați-le în tigaie și lăsați să se înmoaie în ulei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți frunzele de rozmarin de pe tulpină; aruncați tulpina și 1 din ardeii roșii. Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați fasolea, uleiul, usturoiul, frunzele de rozmarin, sucul de lămâie și ardeiul roșu rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Stropiți cu mai mult ulei de măsline extravirgin și serviți cu crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CrostiniCrostini
6
Feliați o baghetă în felii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
7
Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
8
Coaceți într-un cuptor de 375 F până când este crocant și doar rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista