Lieblich Noodle Kugel
Rețeta Lieblich Noodle Kugel este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 271 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin precum riesling, unt, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Încercați Noodle Kugel, Noodle Kugel, și Noodle Kugel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inci cu spray de gătit. Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Combinați brânza de vaci, ananasul și merele; deoparte.
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara într-un bol mic și se lasă deoparte.
Întindeți o treime din tăiței pe fundul tigaiei pregătite.
Se întinde cu jumătate din amestecul de brânză de vaci și se presară cu o treime din zahărul de scorțișoară.
Strat cu o altă treime din fidea și restul de brânză de vaci.
Se presară cu încă o treime din zahărul de scorțișoară și tăiței rămași.
Se amestecă împreună vinul alb și untul topit; periați pe tăiței.
Se presară cu zahăr de scorțișoară rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când merele sunt fragede.