Lichior de caise și vin

Lichior de caise și vin
Lichiorul de caise și vin este un fără gluten și vegan rețetă cu 48 de porții. Această băutură are 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați caise, zahăr, Sauvignon blanc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Apricardamom-Lichior De Cardamom De Caise De Casă, Cocktail jubiliar-vodcă – vin roșu și lichior de pere condimentat, și Spritzer De Vin Alb De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și vinul într-un cuptor sau oală olandeză mare din nonaluminiu; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați caise, băț de scorțișoară și fasole de vanilie; aduceți la fierbere și gătiți 30 de secunde, amestecând ușor după 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc; se amestecă ușor vodca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
4
Lăsați să se răcească complet. Puneți amestecul într-un castron mare; acoperiți ușor cu pânză de brânză sau un prosop și dați-l la frigider timp de 4 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgeți amestecul de caise printr-o sită fină, rezervând lichior și caise marinate. Aruncați bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Se toarnă lichiorul în sticle decorative și se păstrează la frigider. Puneți caisele marinate într-un castron; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Notă: lichiorul de caise se va păstra la frigider câteva săptămâni. Utilizați caisele marinate în 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(din Cutie)(din Cutie)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista