Lichior de caise și vin
Lichiorul de caise și vin este un fără gluten și vegan rețetă cu 48 de porții. Această băutură are 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați caise, zahăr, Sauvignon blanc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Apricardamom-Lichior De Cardamom De Caise De Casă, Cocktail jubiliar-vodcă – vin roșu și lichior de pere condimentat, și Spritzer De Vin Alb De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și vinul într-un cuptor sau oală olandeză mare din nonaluminiu; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu (nu fierbeti).
Adăugați caise, băț de scorțișoară și fasole de vanilie; aduceți la fierbere și gătiți 30 de secunde, amestecând ușor după 15 secunde.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor vodca.
Lăsați să se răcească complet. Puneți amestecul într-un castron mare; acoperiți ușor cu pânză de brânză sau un prosop și dați-l la frigider timp de 4 zile.
Scurgeți amestecul de caise printr-o sită fină, rezervând lichior și caise marinate. Aruncați bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie.
Se toarnă lichiorul în sticle decorative și se păstrează la frigider. Puneți caisele marinate într-un castron; acoperiți și răciți.
Notă: lichiorul de caise se va păstra la frigider câteva săptămâni. Utilizați caisele marinate în 3 zile.