Lemony Broccoli Rabe Paste
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Pastele Lemony Broccoli Rabe ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 6. 177 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, filei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Și Broccoli Rabe, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Rabe & Paste Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adu 4 qt. apă la fierbere într-un cuptor olandez mare.
Adăugați 2 lingurițe. sare kosher, reveniți la fierbere și amestecați broccoli rabe. Gatiti 1 minut sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Gatiti pastele in cuptorul olandez conform instructiunilor pachetului;scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă fierbinte pentru paste.
Se topește untul cu ulei în cuptorul olandez la foc mediu; se adaugă usturoiul și se fierbe 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ardeiul roșu și coaja de lămâie; gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se amestecă broccoli rabe; gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se amestecă pastele fierte fierbinți, apa rezervată pentru paste, parmezanul și sucul de lămâie; gatiti 1-2 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru. Se acoperă cu brânză.
Puterea apei pentru Paste înainte de a vă scurge pastele perfect gătite (al dente, desigur!), scoateți cel puțin 1 cană din acea apă bogată, cu amidon, pentru a face un sos ușor de tigaie. Am folosit 1/4 până la 1/2 cană în majoritatea felurilor de mâncare de aici, dar pentru majoritatea rețetelor economisiți puțin în plus în cazul în care doriți un sos mai slab. Bulionul tulbure se căsătorește cu unt sau ulei pentru rezultate mătăsoase și cremoase. Și pentru că ți-ai gătit pastele cu o cantitate adecvată de sare (aproximativ 1 lingură. sare kosher pe litru de apă), lichidul rămas oferă și aromă. Folosește-l ori de câte ori te simți Cochet.