Lemony Broccoli Rabe Paste

Lemony Broccoli Rabe Paste
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Pastele Lemony Broccoli Rabe ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 6. 177 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, filei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Și Broccoli Rabe, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Rabe & Paste Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adu 4 qt. apă la fierbere într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați 2 lingurițe. sare kosher, reveniți la fierbere și amestecați broccoli rabe. Gatiti 1 minut sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Gatiti pastele in cuptorul olandez conform instructiunilor pachetului;scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă fierbinte pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Se topește untul cu ulei în cuptorul olandez la foc mediu; se adaugă usturoiul și se fierbe 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați ardeiul roșu și coaja de lămâie; gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se amestecă broccoli rabe; gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se amestecă pastele fierte fierbinți, apa rezervată pentru paste, parmezanul și sucul de lămâie; gatiti 1-2 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Paste FiertePaste Fierte
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Puterea apei pentru Paste înainte de a vă scurge pastele perfect gătite (al dente, desigur!), scoateți cel puțin 1 cană din acea apă bogată, cu amidon, pentru a face un sos ușor de tigaie. Am folosit 1/4 până la 1/2 cană în majoritatea felurilor de mâncare de aici, dar pentru majoritatea rețetelor economisiți puțin în plus în cazul în care doriți un sos mai slab. Bulionul tulbure se căsătorește cu unt sau ulei pentru rezultate mătăsoase și cremoase. Și pentru că ți-ai gătit pastele cu o cantitate adecvată de sare (aproximativ 1 lingură. sare kosher pe litru de apă), lichidul rămas oferă și aromă. Folosește-l ori de câte ori te simți Cochet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista