Lemon Springerle

Lemon Springerle
Lemon Springerle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 3 porții cu 997 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, extract de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Springerle, Biscuiți Springerle Cu Parfum De Ouă, și Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle la viteza medie a unui mixer electric până la palid (5 minute). Adăugați treptat zahăr și bateți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați coaja de lămâie și extractul de anason; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De AnasonExtract De Anason
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
3
Combinați făina și praful de copt; se adaugă în amestecul de ouă, bătând bine. Acoperiți și răciți aluatul cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Împărțiți aluatul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați 1 porție de aluat pe o suprafață făinoasă; rulați la 1/4" grosime. Pulverizați ușor mucegaiul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați aluatul peste mucegai; apăsați ferm și uniform pentru a imprima aluatul. Tăiați excesul de aluat în jurul dreptunghiului. Inversați pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Lăsați cookie-urile să stea, neacoperite, într-un loc răcoros și uscat 1 oră pentru a seta designul. (Cookie - urile ar trebui să pară ușor cruste.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
8
Coaceți la 225 timp de 2 1/2 ore sau până la galben deschis, dar nu auriu. Se răcește complet pe tigaie. Scoateți cu grijă din hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Revista