Lemon Sabayon cu fructe de padure proaspete

Lemon Sabayon cu fructe de padure proaspete
Lemon Sabayon cu fructe de pădure proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fructe de pădure, marsala, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Burrata Cu Grădină Și Fructe De Pădure, Miere, Balsamică Și Proaspătă G, Sandvișuri cu vafe de lămâie cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete, și Zară Panna Cotta cu fructe de padure si vanilie Sabayon.

Instrucțiuni

1
Combinați gălbenușurile și zahărul într-un bol de amestecare și bateți până când culoarea devine ușor palidă. Setați o oală cu apă la foc mediu și așezați vasul de amestecare peste oala cu apă fierbinte pentru a crea un cazan dublu. Continuați să bateți la foc mediu-mic până când amestecul începe să se îngroașe (temperatura trebuie să ajungă la 160 de grade F), apoi adăugați sucul de lămâie și coaja. Continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute până se îngroașă din nou și apoi adăugați Marsala. Continuați să gătiți în timp ce bateți până când amestecul s-a îngroșat, dar este ușor și cremos, aproximativ 7 până la 8 minute, subțierea cu apă după cum este necesar pentru a obține o textură asemănătoare supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Serviți într-un bol peste fructe de pădure proaspete, praf cu zahăr pudră și garnisiți cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
* Această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost prezentat în aer pe baza testelor efectuate de bucătăriile Food Network.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista