Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă

Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă
Lemon parmezan Sauteed Kale & fasole albă este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 375 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de avocado, kale, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brânză piure de fasole albă cu Kale, parmezan și un ou prăjit, Varză toscană cu lămâie, parmezan și hamsii albe, și Saut kale cu roșii de Struguri, Usturoi și parmezan pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții2
Scor De Sănătate76
Revista