Lemon-Mascarpone Icebox Tarte
Această rețetă servește 6 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 779 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, crenguțe de cimbru, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Torturi de desert din foietaj cu Mascarpone de lămâie și fructe de pădure proaspete, Tort de gheață Espresso și Mascarpone, și Tort de gheață cu ghimbir-mascarpone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; apăsați ferm amestecul de firimituri pe părțile inferioare și superioare ale tigăilor rotunde de 6 (3 3/4 inci) cu fund detașabil (aproximativ 6 linguri. per tigaie).
Așezați tigăile de tartă pe o foaie de copt și coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe foaia de copt pe un suport de sârmă (aproximativ 30 de minute).
Se amestecă împreună laptele condensat îndulcit și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează bine; se amestecă brânza mascarpone doar până se omogenizează. Se amestecă amestecul în coji de tartă pregătite.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până aproape gata. (Centrele nu vor fi ferme, ci se vor înființa pe măsură ce se răcesc.) Se răcește complet pe grătar (aproximativ 1 oră). Acoperiți și răciți 4 ore. Aranjați fructele de pădure și fructele decorativ peste tarte chiar înainte de servire.
Notă: Am testat cu cookie-uri Pepperidge Farm Chessmen.