Lemon Grouper cu sos de roșii-mărar
Nevoie de o felul principal pescatarian? Grupa de lămâie cu sos de roșii-mărar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 279 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Grouper Cu Sos De Roșii-Măsline (5 Ww Puncte), Grouper prăjit cu sos de roșii prăjit, și Grouper la cuptor cu sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile în apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Presărați făina uniform peste pește; scuturați orice exces.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Adăugați pește; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele; puneți deoparte și păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați ceapă și mărar; gatiti 3 minute, amestecand frecvent, sau pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cana.
Adăugați roșii, coajă de lămâie și suc de lămâie; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt și sare, amestecând până se topește untul. Puneți sosul peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.