Legumele cu conținut scăzut de grăsimi ale lui Bryanna "Guacamole"

"Guacamole" vegetal cu conținut scăzut de grăsimi al lui Bryanna ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tofu de mătase extra-ferm, sare, salsa de roșii fără zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți bine fasolea și transferați-le într-un robot de bucătărie (nu într-un blender), împreună cu avocado, tofu, suc de lămâie, usturoi, sare și chimen. Procesați amestecul până se omogenizează, oprind mașina de câteva ori pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului.
Adăugați salsa și pulsați amestecul până când este amestecat. Gustați condimentul înainte (adăugați mai mult suc de citrice sau salsa pe gustul dvs., dacă doriți.
Se transferă într-un castron acoperit și se dă la frigider.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.