Legume umplute cu vinete și Bulgur

Legume umplute cu vinete și Bulgur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele umplute cu vinete și Bulgur. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână dovlecei, bulgur, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Vinete Bulgur Pilaf, Vinete condimentate cu salată de Bulgur, și Salată de vinete, linte și Bulgur.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți vinetele, întorcând ocazional cu clești, până se înnegrește pe toate părțile și se înmoaie, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
2
Transferați pe o placă de tăiere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați vinetele, apoi tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
În timp ce vinetele gătesc, roșiile de miez și tăiați partea superioară de 1/2 inch din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
4
Tăiați blaturile în zaruri de 1/4 inch și puneți-le deoparte. Scoateți interiorul roșiilor cu un tăietor de pepene galben sau o lingură într-o sită cu ochiuri medii așezată peste un castron, lăsând cojile intacte. Forțați pulpa și sucul prin sită, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Coji De PasteCoji De Paste
SucSuc
Pepene GalbenPepene Galben
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Adăugați suficientă apă în suc pentru a totaliza 2 căni și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ApăApă
6
Presărați coji de roșii cu 1/4 linguriță de sare, apoi răsturnați pe un suport așezat într-o tigaie superficială și scurgeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Scoateți carnea din jumătățile de dovlecel într-un castron folosind un tăietor sau o lingură de pepene galben, lăsând coji groase de 1/4 inch. Se toacă grosolan carnea și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De PasteCoji De Paste
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Gatiti dovlecelul tocat si ceapa in 1/4 cana de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați bulgur, zahăr, ienibahar, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, până când bulgurul este acoperit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
BulgurBulgur
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
10
Adăugați amestecul de suc, roșiile tăiate cubulețe și coacăzele și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
TomateTomate
SucSuc
11
Se ia de pe foc și se acoperă tigaia, apoi se lasă să stea până când lichidul este absorbit și bulgurul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
În timp ce bulgur stă, puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Aranjați cojile de roșii și dovlecei, tăiate cu părțile în sus, într - o tigaie unsă de 15 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De PasteCoji De Paste
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Ungeți interiorul cojilor cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță piper (total), apoi presărați dovlecelul doar cu 1/4 linguriță sare. Puneți jumătățile de ardei gras într - o tigaie unsă de 13 pe 9 inci, apoi periați interiorul cu puțin ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PiperPiper
Coji De PasteCoji De Paste
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
15
Se amestecă bucățile de vinete, 2 linguri de pătrunjel și sare și piper după gust în amestecul de bulgur. Puneți umplutura în coji de legume, apoi stropiți umplutura cu restul de 2 linguri de ulei și acoperiți tigăile cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
VineteVinete
UmpluturăUmplutură
PătrunjelPătrunjel
BulgurBulgur
Coji De PasteCoji De Paste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
16
Coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când cojile de legume sunt doar fragede, dar nu se destramă, 20 până la 30 de minute pentru roșii și dovlecei și 30 până la 40 de minute pentru ardeii grași. Răciți legumele la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1
* Legumele umplute pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire (aceasta va dura aproximativ 1 oră).* Vinetele pot fi fierte la 4 până la 6 inci de la căldură într-un broiler preîncălzit, întorcându-se ocazional, până când se prăbușește, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista