Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Miere
Legumele rădăcinoase prăjite glazurate cu miere sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Cidru, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru, și Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mare, aruncați legumele rădăcinoase cu uleiul, mierea și cimbru și condimentați cu sare și piper. Împărțiți între 2 foi de copt mari, rezistente, cu margini. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 40 de minute, schimbând tigăile o dată, până când legumele sunt fragede.
Scoateți folia și prăjiți-o timp de 10 minute mai mult, până când este glazurată. Întoarceți-le în castron și amestecați oțetul, apoi condimentați cu sare și piper.