Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere

Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere
Legumele rădăcinoase prăjite cu miere sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, păstârnac, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați amestecul de legume pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când legumele sunt fragede și începeți să se rumenească, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista