Legume rădăcinoase prăjite cu brânză de capră

Legume rădăcinoase prăjite cu brânză de capră
Legumele rădăcinoase prăjite cu brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 187 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi dulci, păstârnac, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Balsamică Și Brânză Proaspătă De Capră, Salată de legume rădăcină prăjită cu brânză de capră, și Salată De Brânză De Capră Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați păstârnacul transversal în treimi, apoi longitudinal în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate vertical.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
4
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în felii groase de 1/2 inci.
5
Așezați păstârnacul, feniculul, cartoful dulce și ceapa într-o tigaie mare; stropiți cu ulei și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Presărați sare, rozmarin, cimbru și piper; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute sau doar până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească (amestecați o dată la jumătatea timpului de gătit). Se acoperă cu brânză de capră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista