Legume prăjite cu pecan Gremolata

Legume prăjite cu pecan Gremolata
Legume prăjite cu Pecan Gremolatan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de varză de Bruxelles, cățel de usturoi, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Rețete similare sunt Legume Prăjite Cu Pecan Gremolata, Legume Prăjite Cu Pecan Gremolata, și Legume prăjite cu Gremolata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. morcovi, păstârnac, napi și varză de Bruxelles se aruncă într-un castron mare cu 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se transferă pe foaia de copt cu margini; se presară sare și piper. Prăjiți până când legumele sunt fragede, aruncând des, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Transferați legumele pe un platou mare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4
Folosind viraje pornite / oprite, tocați nucile pecan în procesor până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Transferați nucile pecan măcinate într-un castron mic; se amestecă brânza rasă, pătrunjelul, 1 lingură de suc de lămâie, coaja de lămâie, usturoiul și 1 lingură de ulei. Condimentează gremolata după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Stropiți legumele cu restul de 2 linguri de ulei și restul de 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Presărați gremolata peste legume chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista