Legumele prăjite cu cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână păstârnac, ciuperci cremini, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Legume Prăjite Cu Cidru, Legume prăjite cu cidru, și Legume Prăjite Cu Cidru De Coriandru.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați legumele în două tigăi mici de prăjit. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, uleiul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Legume
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bateti
Bol
3
Se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi bine. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 ora, amestecand la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
4
Adăugați ciupercile în ultimele 10 minute, aruncați pentru a acoperi bine și terminați prăjirea. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.