Legume marinate picante
Legumele marinate picante ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 12. Această garnitură are 96 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 89 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr, oregano, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume marinate la grătar , o supă, două moduri: legume groase și cremă de legume și burgeri asiatici cu somon cu sos de lămâie picant și ghimbir .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul, zahărul, sarea, oregano și piperul.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga legumele. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 6 ore sau peste noapte.