Rețeta de legume italiene și papioane Asiago ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. Această garnitură are 288 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii cherry, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați italieni cu papioane, Papioane italiene pentru cârnați și paste, și Papioane italiene pentru cârnați și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți apa până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați fasole; se fierbe descoperit 5 minute. Acoperiți și fierbeți 2 până la 4 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Se scurge; pus deoparte.
5
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, dovleceii, ceapa, usturoiul, oregano si sarea in ulei aproximativ 7 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă roșiile și fasolea; se încălzește până se încălzește.