Legume italiene la grătar cu paste
Legume italiene la grătar cu paste ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 263 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Cârnați italieni la grătar cu Pastan și legume, Paste cu papion cu cârnați și legume italiene, și Pui italian picant cu paste și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vinetele într-o strecurătoare; se presară cu 3/4 linguriță sare. Aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți vinetele cu apă rece și scurgeți bine.
Așezați vinetele, dovleceii și ardeiul gras pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grill 10 minute, întorcându-se o dată.
Adăugați roșiile și ceapa; gătiți 5 minute, întorcându-vă des.
Scoateți legumele de pe grătar; tăiați toate în bucăți de 1 inch, cu excepția roșiilor.
Tăiați jumătățile de roșii pe jumătate pe lungime.
Combinați 1/4 linguriță de sare, ulei, coajă și busuioc într-un castron mare.
Adăugați amestec de legume, paste și brânză; aruncați bine.