Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Legume italiene en Papillote ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de parmezan, roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pește și legume în Papillote, Halibut Și Legume En Papillote, și Somon Ro Papillote cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron și aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați 8 pătrate (15 inci) de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate; deschideți fiecare și așezați 1 cană amestec de legume lângă pliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Îndoiți hârtia pergament și sigilați marginile cu pliuri înguste; așezați pachetele pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când pachetele sunt umflate și ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
5
Așezați pachetele pe plăci de porții individuale și tăiați-le; serviți imediat.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.