Legume Glazurate Cu Soia
Legumele glazurate cu soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 125 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, morcovi, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Legume Glazurate Cu Soia, și Legume De Iarnă Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați 2 linguri. ulei și vârtej wok pentru a acoperi. Gatiti tulpinile bok choy si morcovii, amestecand des pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați piper roșu și gătiți încă 2 minute.
Transferați amestecul într-un castron.
Întoarceți wok la căldură și adăugați restul de 1 lingură. ulei.
Adăugați frunze bok choy și ciuperci. Gatiti, amestecand o data sau de doua ori pentru a preveni arderea, pana cand frunzele incep sa se inmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați ingredientele rămase și legumele rezervate, amestecând pentru a combina.