Legumele de vară carbonizate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Legume De Vară Carbonizate + Cadou, Somon și legume carbonizate în stil Tandoori, și Salată de vară cu porumb carbonizat, slănină și fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați boabe de porumb, fasole verde tocată, dovlecel tocat și ardei gras tocat în tigaie; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Ardei Gras
Fasole Verde
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați șalotele și ingredientele rămase într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de șalotă în amestecul de porumb; aruncați pentru a acoperi.