Legume de toamnă prăjite la cuptor

Legume de toamnă prăjite la cuptor
Legumele de toamnă prăjite la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 12 și costă 87 cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți rozmarin, cartofi roșii, sare grosieră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă Cu Linte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți toate legumele (inclusiv usturoiul), cu excepția cartofilor dulci, într-un castron foarte mare (sau două mari); puneți cartofii dulci într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți bolurile generos cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Aruncați ușor cu mâinile pentru a acoperi; apoi întindeți jumătate din legumele amestecate pe două foi mari de copt. Rupeți 3 crenguțe de rozmarin și presărați peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Legume prăjite 15 minute. Amestecați ușor cu o spatulă metalică dacă se lipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Adăugați jumătate din cartofii dulci în tigăi. Continuați prăjirea, amestecând legumele la fiecare 15 minute, dacă este necesar și schimbând pozițiile tigăilor pentru a asigura o rumenire uniformă, până când legumele sunt rumenite și fragede, 40 de minute până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Repetați cu jumătatea rămasă de legume amestecate, cartofi dulci și 2 1/2 crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Cartofi DulciCartofi Dulci
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se toarnă legumele pe un platou de servire și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
8
Se ornează cu crenguța rămasă de rozmarin și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista