Legumele de primăvară cu lămâie și tarhon sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Primăvară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sparanghel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 29%. Încercați Legume De Primăvară Cu Vinetă De Lămâie, Poussin prăjit cu lămâie cu legume de primăvară, și M aprox. cu legume de primăvară și Vinaigrette de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu prosoape de hârtie. Puneți morcovii într-o cratiță mare, acoperiți cu apă și amestecați 1 linguriță. sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic până când morcovii sunt doar fragede, 6 până la 7 minute. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Folosind o lingură cu fante, Îndepărtați morcovii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ceapa în tigaie și fierbeți timp de 4 minute. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați morcovii răciți din apa cu gheață pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Scoateți ceapa gătită în apă cu gheață; adăugați gheață în castron, după cum este necesar. Continuați să gătiți legumele după cum urmează, transferând legumele fierte în apă cu gheață și drenând pe prosoape de hârtie când sunt reci: sparanghel, 2 până la 4 minute; fasole verde, 4 până la 5 minute; mazăre de zahăr și fasole lima, 2 minute. (Legumele pot fi gătite cu până la 5 ore înainte; acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua cu rețetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Lima Pentru Copii
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați legume, inclusiv mazăre și inimi de anghinare. Se amestecă ușor până se încălzește, aproximativ 5minute. Se amestecă tarhonul și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.