Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă
Legumele cu arpagic cremos și sos de ceapă necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 119 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de flori de broccoli, morcovi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă, Linguină Cremoasă De Creveți De Arpagic Și Ceapă, și Linguină Cremoasă De Creveți De Arpagic Și Ceapă.
Instrucțiuni
Aduceți morcovii și conopida la fiert în apă de 1 inch în cuptor olandez sau tigaie mare adâncă; capac. Gatiti 2 min.
Adăugați broccoli; gatiti, acoperit, 3 pana la 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 1 min.
Adăugați cremă de brânză răspândită și lapte; gatiti si amestecati 2-3 min. sau până când crema de brânză se topește, amestecând frecvent.
Scurgeți legumele; așezați în vasul de servire. Se acoperă cu sos de brânză cremă.