Legume Calzone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Veggie Calzones. Această rețetă servește 8. O porție conține 477 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pastă de roșii, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume calzone, Veggie Calzones Ii, și Legume Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotează ciupercile, ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie.
Adăugați roșiile; gatiti si amestecati timp de 3 minute. Se amestecă pasta de roșii; deoparte.
Combinați brânzeturile și puneți-le deoparte.
Pe o suprafață ușor înmuiată, împărțiți aluatul în opt bucăți.
Rotiți fiecare piesă într-un 7-in. cerc. Lingurați o cantitate mică de 1/2 cană de amestec de legume și 1/4 cană de amestec de brânză pe o parte a fiecărui cerc.
Ungeți marginile aluatului cu apă; pliați aluatul peste umplutură și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Locul calzones 3 în. în afară de foile de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 20 de minute.
Bateti ou și apă; perie peste calzones.
Coaceți la 375 de minute timp de 15 minute. Se răcește numărul dorit de calzone; așezați în pungi de congelator. Sigilați și congelați până la 3 luni.
Coaceți calzonele rămase cu 18-22 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.