Legume albe de iarnă coapte în smântână
Legumele albe de iarnă coapte în smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 141 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praz, cimbru de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Legume Coapte Cu Fasole Albă, Pește și legume albe la cuptor, și Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
Feliați prazul în runde sau benzi de aproximativ 2 inci lungime și spălați-le bine. Împărțiți bulbul de fenicul, tăiați cea mai mare parte a miezului și tăiați-l pe lungime în bucăți de aproximativ un centimetru grosime. Curățați cartofii sau napii și feliați-i în rondele de 1/8 inch grosime.
Tăiați suprafața noduroasă a rădăcinii de țelină, tăiați-o în sferturi și tăiați-o subțire. Dacă nu trebuie folosit imediat, acoperiți-l cu apă care a fost acidulată cu câteva linguri de suc de lămâie sau oțet.
Preîncălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt și frecați cu cățelul de usturoi zdrobit.
Puneți jumătate din legume în vas și condimentați-le cu sare, piper alb proaspăt măcinat și cimbru de lămâie sau frunze de cimbru. Faceți un al doilea strat cu restul de legume și condimentați-le și ele.
Adăugați smântâna sau laptele și smântâna și punctați suprafața cu bucăți mici de unt, folosind aproximativ 2 linguri în total.
Așezați o bucată de folie lejer deasupra și coaceți.
Topiți restul de unt și aruncați-l cu firimiturile de pâine.
Scoateți gratinul din cuptor după oră, scoateți folia și acoperiți suprafața cu firimiturile de pâine. Întoarceți gratinul la cuptor și continuați să coaceți până când legumele sunt fragede, aproximativ încă o oră.
Scoateți gratinul din cuptor și lăsați-l să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;