Legume Aburite În Sos Curry

Legume Aburite În Sos Curry
Rețeta de legume aburite în sos Curry este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 2 porții cu 210 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Big Girls Small Kitchen are 3 fani. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, varza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Legume aburite în sos de arahide cu orez, Legume aburite cu sos aromat de tofu și stridii, și Anghinare Aburită Cu Sos De Scufundare Curry.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate91
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista