Legume A la Grecque

Legume A la Grecque
Legumele A la Grecque ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, ciuperci nasture, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Chefal ars cu legume la Grecque si pilaf basmati, Ciuperci la Grecque, și Fenicul la Grecque.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, amestecați uleiul de struguri și toate legumele și măslinele împreună. Într-un castron de sticlă combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline ușor, fulgii de chili, tarhonul, oțetul de vin de orez și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De Măsline UșorUlei De Măsline Ușor
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați pansamentul cu legumele și dați-l la frigider timp de 4 ore, permițând aromelor să se contopească. Când este gata de servit, transferați legumele într-un castron de servire și garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Nota bucătarului: albirea este o formă de gătit prin care se aruncă legumele crude în apă clocotită cu sare timp de 3 până la 5 minute și apoi se transferă imediat într-un castron cu apă cu gheață. Când este" șocant " cu apă cu gheață, oprește instantaneu procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista