Lebkuchen I
Lebkuchen s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 49 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți la îndemână miere, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de sticlă de 10 x15 inch cu un spray antiaderent. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C).
Într-o ceașcă de măsurare cu 2 pahare, încălziți mierea și 1/3 cană de zahăr într-un cuptor cu microunde timp de 1 minut.
Se toarnă acest amestec într-un vas mediu de amestecare.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă la amestecul de miere. Se amestecă bine.
Adăugați și amestecați manual fructele confiate, uleiul și condimentele.
Adăugați 1 1/2 până la 2 căni mai multă făină. Frământați aluatul pentru a amesteca (aluatul va fi rigid).
Coaceți timp de 20 de minute până când scobitoarea introdusă iese curată.
Tăiați în pătrate. Poate fi înghețat cu glazură de zahăr sau mâncat simplu. Cel mai bine dacă este păstrat timp de 2 săptămâni.