Lebkuchen I

Lebkuchen I
Lebkuchen s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 49 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți la îndemână miere, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de sticlă de 10 x15 inch cu un spray antiaderent. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o ceașcă de măsurare cu 2 pahare, încălziți mierea și 1/3 cană de zahăr într-un cuptor cu microunde timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se toarnă acest amestec într-un vas mediu de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Cerneti impreuna faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Se adaugă la amestecul de miere. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Adăugați și amestecați manual fructele confiate, uleiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 1 1/2 până la 2 căni mai multă făină. Frământați aluatul pentru a amesteca (aluatul va fi rigid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8
Răspândiți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți timp de 20 de minute până când scobitoarea introdusă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați în pătrate. Poate fi înghețat cu glazură de zahăr sau mâncat simplu. Cel mai bine dacă este păstrat timp de 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista