Lazy Lasagna cu Ragu de miel, spanac și Ricotta

Lazy Lasagna cu Ragu de miel, spanac și Ricotta
Lazy Lasagna cu Ragu miel, spanac și Ricotta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1091 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, stoc de pui, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi de Ricotta prăjit în tigaie cu Ragu de miel, Farfalle cu Ragu de miel, Ricotta și mentă, și Lasagna De Spanac Cu Ragu De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, se usucă mielul măcinat și se adaugă în tigaie, se rumenesc pentru a carameliza carnea, se condimentează cu rozmarin, maghiran, cuișoare, sare și piper. Odată ce carnea s-a rumenit, adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și gătiți să se înmoaie încă 10 minute, amestecând frecvent. Se amestecă pasta de roșii, se gătește 1 minut sau până se parfumează. Se amestecă în stoc, apoi vin, se reduce focul la minim și se fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miel MăcinatMiel Măcinat
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
În apă clocotită sărată, gătiți pastele cu 2 minute de la instrucțiunile pachetului. Rezervați o ceașcă de lichid de paste amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Între timp, încălziți untul într-o cratiță la foc mediu, bateți în 2 linguri de făină, 1 până la 2 minute, bateți laptele și fierbeți la foc mic pentru a se îngroșa. Condimentează sosul bechamel cu sare, piper și nucșoară, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scurgeți pastele și adăugați-le înapoi în oala pentru paste. Aruncați pastele cu ragu de miel și o parte din apa de gătit cu amidon rezervată pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Turnați pastele într-o caserolă mare. Împrăștiați spanacul deasupra pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Combinați ricotta cu mentă și/sau pătrunjel, punctați pastele cu ricotta uniform în jurul caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se toarnă sosul bechamel în strat uniform în jurul caserolei și se acoperă cu brânză rasă. Se răcește și se păstrează pentru masa înainte. Reîncălziți în cuptorul de 350 de grade F, acoperit, timp de 30 de minute, apoi ridicați focul la 425 de grade F și coaceți neacoperit, până se rumenesc și Bulbuc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru a servi imediat, transferați caserola într-un cuptor preîncălzit de 425 grade F și coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute, pentru a se rumeni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1morcov, decojit și tocat fin sau rasmorcov, decojit și tocat fin sau ras4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză ricotta proaspătăbrânză ricotta proaspătă4cuișoare mariusturoi, ras sau tocat finusturoi, ras sau tocat fin1Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.miel măcinatmiel măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.tăiței de lasagna cu margine ondulată, rupți în bucăți mari, neregulatetăiței de lasagna cu margine ondulată, rupți în bucăți mari, neregulate5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime6creveți și cu veneNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt12 lingurițe de pudră de usturoioregano proaspăt sau maghiran, tocat fin sau 1 linguriță uscatăoregano proaspăt sau maghiran, tocat fin sau 1 linguriță uscată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Parmigiano-Reggiano mărunțită sau proaspăt rasăbrânză Parmigiano-Reggiano mărunțită sau proaspăt rasă2crenguțeUn rozmarin cuplu, frunze culese și tocate finUn rozmarin cuplu, frunze culese și tocate fin6creveți și cu veneSareSare6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cutii organice, spanac tocat, decongelate și drenatecutii organice, spanac tocat, decongelate și drenate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO mână generoasă, mentă proaspăt tocată și / sau pătrunjel (aproximativO mână generoasă, mentă proaspăt tocată și / sau pătrunjel (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Revista