Latkes De Cartofi-Păstârnac

Latkes De Cartofi-Păstârnac
Latkes de cartofi-păstârnac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 52. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 27 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Este perfect pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Latkes De Păstârnac De Cartofi, Latkes De Cartofi Și Păstârnac, și Latkes De Păstârnac De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Radeți cartofii și păstârnacul folosind găuri mari de răzătoare de cutie; așezați în centrul prosopului mare de bucătărie curat. Aduceți capetele prosopului și răsuciți-le împreună pentru a forma o pungă. Ținând punga peste chiuvetă, stoarceți excesul de umiditate din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2
Așezați amestecul de legume într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați ceapă, ou, făină, 2 linguri. din buruiana de mărar, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Pentru fiecare latke, lingurați cu grijă 1 lingură din amestecul de legume în tigaie, gătind două până la trei latke la un moment dat. Răspândiți imediat fiecare movilă în cerc subțire cu spatele lingurii. Gatiti 3 pana la 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți latkes din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu amestecul de legume rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți fiecare latke acoperit cu 1 linguriță. din smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Se presară uniform cu 1 lingură rămasă. iarbă de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții52
Scor De Sănătate0
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista