Latkes De Cartofi-Păstârnac
Latkes de cartofi-păstârnac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 52. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 27 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Este perfect pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Latkes De Păstârnac De Cartofi, Latkes De Cartofi Și Păstârnac, și Latkes De Păstârnac De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Radeți cartofii și păstârnacul folosind găuri mari de răzătoare de cutie; așezați în centrul prosopului mare de bucătărie curat. Aduceți capetele prosopului și răsuciți-le împreună pentru a forma o pungă. Ținând punga peste chiuvetă, stoarceți excesul de umiditate din legume.
Așezați amestecul de legume într-un castron mare.
Adăugați ceapă, ou, făină, 2 linguri. din buruiana de mărar, sarea și piperul; se amestecă bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Pentru fiecare latke, lingurați cu grijă 1 lingură din amestecul de legume în tigaie, gătind două până la trei latke la un moment dat. Răspândiți imediat fiecare movilă în cerc subțire cu spatele lingurii. Gatiti 3 pana la 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți latkes din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu amestecul de legume rămas.
Serviți fiecare latke acoperit cu 1 linguriță. din smântână.
Se presară uniform cu 1 lingură rămasă. iarbă de mărar.