Latkes De Cartofi Aurii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Latkes de cartofi aurii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 648 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Latkes de Turmeric auriu cu sos de mere, Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți cartofii și ceapa prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie; aruncați cu suc de lămâie.
Întindeți amestecul pe 2 prosoape de bucătărie curate și uscate.
Rulați fiecare prosop, începând cu 1 latură lungă. Strângeți prosoapele pentru a stoarce excesul de lichid.
Puneți amestecul de cartofi într-un castron mare.
Se amestecă ouăle, masa matzo, sarea și piperul. (
Amestecul se va usca, dar își va menține forma atunci când este presat împreună.)
Topiți 2 Linguri. unt cu 2 linguri. ulei într-o tigaie electrică adâncă încălzită la 375 sau într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu-mare. Aruncați 6 până la 8 amestec de cartofi de 1/4 cană ambalate în amestec de unt fierbinte; apăsați ușor pentru a aplatiza în runde de 3 inci. Gatiti 3 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu sare suplimentară. Repetați procedura cu restul de unt, ulei și amestec de cartofi.
Serviți latkes imediat sau păstrați cald pe o grătar pe o foaie de copt într-un cuptor de 250 până la 30 de minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit masa matzo nesărată Manischewitz.
Cartofi aurii-Latkes de păstârnac: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, reducând cartofii la 2 lb. și grătar 1 lb. păstârnac decojit cu cartofi și ceapă.
Garnisiți cu felii de păstârnac și crenguțe proaspete de pătrunjel, dacă doriți.
Golden morcov-Zucchini Latkes: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, reducând cartofii la 1 lb. și grătar 1 lb. morcovi decojiți și 1 lb. zucchini cu cartofi și ceapă.
Garnisiți cu morcovi ras și dovlecei, dacă doriți. Notă: pentru a face garnitura, folosiți un cojitor de legume pentru a rade fâșii subțiri, pe lungime, de morcov și dovlecei. Pentru a face garnitura înainte, înfășurați benzi în prosoape de hârtie umede, puneți-le în pungi de plastic cu fermoar și răciți până la 24 de ore.