Latkes De Cartofi
Reteta Latkes de cartofi ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 32 minute. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 153 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, masă matzo, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Latkes De Cartofi, și Latkes De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente grătar cartofii. Aliniați o sită cu cheesecloth și transferați cartofii în sită. Setați sita peste un castron, răsuciți cheesecloth într-o pungă, stoarcerea puțină umiditate.
Lăsați amestecul să se scurgă timp de 15 minute. După 15 minute, turnați lichidul din vas, dar lăsați amidonul alb de cartofi care se așează în fundul vasului.
La acest amidon se adaugă șobolani, ouă, făină, 1-1/2 lingurițe de sare și piper proaspăt măcinat. Întoarceți cartofii scursi în acest amestec și aruncați pentru a combina.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Aliniați o tigaie cu prosoape de hârtie. Când sunteți gata să mâncați, într-o tigaie mare încălziți 1/4 inch de ulei la foc mediu mare până la cald. Aruncați linguri de amestec de cartofi și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe o parte; latkes ar trebui să fie auriu și crocant pe ambele părți. Mâncați imediat sau păstrați cald în cuptor.
Se servește cu mere sau smântână sau brânză de vaci amestecată cu smântână.