Latkes

Latkes
Latkes este un lactate gratuit farfurie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Latkes, Cele Mai Bune Latkes, și Tex-Mex Latkes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii răzuți într-un castron mare sau alt recipient sigur pentru alimente, umpleți-l cu apă și apoi strecurați. Repetați acest proces de clătire de 2 sau 3 ori până când apa curge limpede, apoi scurgeți cartofii, stoarcând cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați cartofii clătiți și ceapa rasă într-un castron mare și amestecați-le împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați masa matzo și amestecați împreună, apoi adăugați arpagicul. În cele din urmă, adăugați ouăle și masați-le în amestecul de cartofi până când sunt bine încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(Keebler)(Keebler)
4
Adăugați sarea și piperul și amestecați-l cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
5
Încălziți 2 până la 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, astfel încât latkele să nu fie aglomerate în tigaie, luați o porție de mărimea mingii de golf din amestecul de cartofi, aplatizați-o între palmele mâinilor și adăugați-o în tigaie. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Gatiti latkes-urile pana cand sunt crocante si rumenite in jurul marginilor, aproximativ 3 minute; apoi răsturnați și gătiți încă 2 până la 3 minute, până când se rumenesc crocant și adânc auriu peste tot și încă fraged în interior.
7
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie sau pe o foaie de copt. Repetați cu amestecul de cartofi rămas, adăugând o lingură de ulei între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Pentru rădăcina de țelină-latkes de păstârnac: Urmați instrucțiunile pentru versiunea de cartofi, înlocuind rădăcina de țelină și păstârnacul pentru cartofi (și sărind pasul de clătire la început) și înlocuind pătrunjelul cu arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
PăstârnacPăstârnac
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1
Tăiați dovleceii în bucăți și treceți-le prin discul de grătar al unui robot de bucătărie. Apoi urmați instrucțiunile pentru versiunea de cartofi, înlocuind dovlecelul cu cartofii (și sărind pasul de clătire la început) și înlocuind salvia cu arpagicul și gătind latkele puțin mai mult la foc ușor mai mic (aproximativ 4 minute pe prima parte și 3 minute pe a doua parte la foc mediu-mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Puteți reîncălzi latkes într-un cuptor de 450 grade F în 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții25
Scor De Sănătate15
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista