Rețeta Veggie Lasagnan în sos de cremă de parmezan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție conține 94 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, ardei gras, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Lasagna se rostogolește cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Lasagna de dovleac cu sos de spanac parmezan, și Fripturi De Somon Cu Sos De Cremă De Legume.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se topește untul în cratiță medie la căldură scăzută. Se amestecă făina și ardeiul roșu măcinat; gatiti 2 min. sau până când este fierbinte și Bulbuc, amestecând frecvent. Se amestecă treptat laptele; gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Se fierbe la foc mediu-mic 3 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
4
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați legume și usturoi; gatiti si amestecati 4 pana la 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Usturoi
6
Se ia de pe foc.
7
Combinați ricotta și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Busuioc
8
Întindeți 1/4 cană de sos parmezan pe fundul vasului de copt de 12x8 inci pulverizat cu spray de gătit. Acoperiți cu straturi de 3 tăiței, jumătate din amestecul de ricotta, 1/3 din amestecul de legume, 3/4 cană de brânză mărunțită și 1/3 din sosul parmezan rămas. Repetați straturi de tăiței, amestec de ricotta, amestec de legume, brânză mărunțită și sos de parmezan. Se acoperă cu straturi de tăiței rămași, sos parmezan, amestec de legume și brânză mărunțită; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Spray De Gătit
Legume
Parmezan
Paste
Brânză Ricotta
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți 1 oră sau până se încălzește, descoperind ultimele 5 min.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.