Lasagna Veggie în sos de cremă de parmezan

Lasagna Veggie în sos de cremă de parmezan
Rețeta Veggie Lasagnan în sos de cremă de parmezan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție conține 94 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, ardei gras, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Lasagna se rostogolește cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Lasagna de dovleac cu sos de spanac parmezan, și Fripturi De Somon Cu Sos De Cremă De Legume.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se topește untul în cratiță medie la căldură scăzută. Se amestecă făina și ardeiul roșu măcinat; gatiti 2 min. sau până când este fierbinte și Bulbuc, amestecând frecvent. Se amestecă treptat laptele; gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Se fierbe la foc mediu-mic 3 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
4
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați legume și usturoi; gatiti si amestecati 4 pana la 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
6
Se ia de pe foc.
7
Combinați ricotta și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BusuiocBusuioc
8
Întindeți 1/4 cană de sos parmezan pe fundul vasului de copt de 12x8 inci pulverizat cu spray de gătit. Acoperiți cu straturi de 3 tăiței, jumătate din amestecul de ricotta, 1/3 din amestecul de legume, 3/4 cană de brânză mărunțită și 1/3 din sosul parmezan rămas. Repetați straturi de tăiței, amestec de ricotta, amestec de legume, brânză mărunțită și sos de parmezan. Se acoperă cu straturi de tăiței rămași, sos parmezan, amestec de legume și brânză mărunțită; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
ParmezanParmezan
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți 1 oră sau până se încălzește, descoperind ultimele 5 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista