Lasagna ușoară de spanac cu sos alb

Lasagna ușoară de spanac cu sos alb necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 243 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 270 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, brânză mozzarella, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Lasagna cu sos alb-Lasagna cu o poftă de mâncare, un sos de brânză mozzarella alb, Lasagna Cu Spanac Ușor, și Spanac Vegan ușor și lasagna de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o tigaie de lasagna de 10x15 inci cu spray de gătit.
Așezați spanacul într-un castron mediu. Cuptor cu microunde, neacoperit, ridicat timp de 4 minute.
Se amestecă în ricotta. Bateți oul cu un tel de sârmă și adăugați-l la spanac și ricotta. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Combinați sosul de paste cu laptele într-un bol mediu.
Întindeți aproximativ 1/2 cană amestec de sos de paste uniform în fundul vasului.
Puneți 3 tăiței nefierți peste sos.
Întindeți jumătate din amestecul de spanac peste tăiței.
Se presară cu jumătate din morcovi și jumătate din ciuperci.
Puneți încă 3 tăiței peste amestecul de legume.
Se toarnă 1 sos 1/2 căni peste tăiței.
Întindeți amestecul de spanac rămas peste sos, urmat de straturi de morcovi și ciuperci rămase.
Puneți încă 3 tăiței peste legume.
Se toarnă sosul rămas uniform deasupra.
Se presară cu brânza mozzarella. Pulverizați o foaie de folie de aluminiu cu spray de gătit. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu, pulverizați cu fața în jos.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor, descoperiți și lingurați niște sos peste tăiței de sus expuși. Opriți cuptorul și puneți vasul neacoperit înapoi în cuptorul cald timp de încă 15 minute.
Serviți imediat sau lăsați-vă să vă odihniți până când sunteți gata să serviți.