Lasagna Mexicană Sufocată
Lasagna mexicană sufocată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 668 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 168 de fani. Un amestec de amestec de condimente taco, ouă, ardei chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pui Mexican Sufocat, Mexican Sufocat Pulpe De Pui, și Lasagna Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați curcanul măcinat într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform. Se amestecă ceapa verde, amestecul de condimente taco, apa, roșiile tăiate cubulețe cu suc și ardeii verzi cu suc. Reduceți căldura la mediu.
Într-un castron mediu, amestecați ricotta și ouăle.
Așezați 2 tortilla în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inch.
Întindeți 1/4 din amestecul de ricotta pe tortilla. Puneți 1/4 din amestecul de carne peste brânză. Repetați straturile până când totul este consumat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când sosul este bulbuc. Într-un castron mic, amestecați împreună smântână și salsa.
Serviți într-un castron pe lateral.