Lasagna Mexicană
Nevoie de un curs principal fără gluten? Lasagna mexicană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți roșii, fasole pinto jalapeno, cârnați ușori de porc măcinați și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgere. Se amestecă fasolea și următoarele 5 ingrediente; gătiți până se încălzește bine.
Amestecați împreună supele și sosul enchilada într-o cratiță; gătiți până se încălzește bine.
Lingurați o treime din sos pe fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; top cu 3 tortilla. Lingura jumătate din amestec de carne de vită și o treime din sos peste tortilla; se presara cu jumatate de branza Cheddar. Sus cu 3 tortilla; repetați straturile care se termină cu tortilla.
Se presară cu brânză Monterey Jack și următoarele 3 ingrediente.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Sus cu avocado.