Lasagna mai ușoară
Lasagna mai ușoară durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,36 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. O porție conține 233 de calorii, 26 g de proteine și 5 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână ceapă, busuioc, oregano și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 69%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna cu cârnați italian (mai ușoară), Healthy & Delicious: Lasagna mai ușoară cu spanac și Healthy & Delicious: Lasagna mai ușoară cu spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Amestecați spanacul, brânza de vaci și oul într-un castron mare.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și ungeți cu spray de gătit antiadeziv. Gătiți ceapa, usturoiul, ciupercile și morcovul până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați curcanul măcinat și amestecați până când este fiert, aproximativ 5 minute.
Turnați sosul de paste și apa în tigaie. Asezonați cu rozmarin, oregano și busuioc. Se fierbe sosul timp de 10 minute.
Pulverizați o tavă de copt de 9x13 cu spray de gătit antiaderent.
Întindeți 1/3 din sos pe fundul tigaii și deasupra cu 3 tăiței. Mai puneți 1/3 din sos pe tăiței; acoperiți cu amestecul de spanac.
Se presara cu 1/2 din branza mozzarella. Acoperiți cu restul de 3 tăiței și restul de sos.
Peste lasagna se toarnă sucul de legume în mod uniform și se adaugă mozzarella rămasă. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Scoateți folia și coaceți încă 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați lasagna să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.