Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan mai sănătos. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, busuioc, carne de vită măcinată suplimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lasagna De Carne Mai Sănătoasă, Lasagna mai sănătoasă cu o oală: o masă de 30 de Minute, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).
Instrucțiuni
1
Gătiți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor pachetului și scurgeți-le.Între timp, carne brună cu ciuperci, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Scurgeți și reveniți la tigaie sau oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați roșiile, pasta de roșii, busuiocul și maghiranul în amestecul de carne. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând des.Preîncălziți cuptorul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Maghiran
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Combinați înlocuitorul de ou (sau ouăle bătute)brânză de vaci, smântână, 1/2 cană parmezan, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Biscuiți Din Grâu Integral
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați jumătate din tăiței în fundul unei tigaie de 13x9.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Întindeți jumătate din amestecul de brânză de vaci peste tăiței, apoi jumătate din carne, jumătate din cheddar și jumătate din mozzarella.Repetați straturile și acoperiți cu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Coaceți 40-45 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.