Lasagna lui Missy

Lasagna lui Missy
Lasagnanul lui Missy este un fel principal mediteranean. Această rețetă face 6 porții cu 669 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet, ouă, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Roșiile marinate ale lui Missy, Cupcakes cu lămâie și afine ale lui Missy, și Bilele de unt de arahide ale mătușii Missy.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de dimensiuni medii gătiți carne de vită măcinată. După ce carnea de vită este rumenită, adăugați ceapa tocată și ardeiul verde, ciupercile și amestecați până când legumele sunt fragede. Se amestecă în cutia de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De RoșiiSos De Roșii
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare amestecați ouăle, jumătate din brânza mozzarella mărunțită, brânza de vaci, brânza ricotta, laptele și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PesmetPesmet
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru asamblare, acoperiți fundul vasului de caserolă de 9x13 inch cu o treime din amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Puneți tăiței nefierți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Adăugați încă o treime din sos, apoi jumătate din amestecul de brânză. Repetați stratificarea cu tăiței, brânză și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
6
Presărați deasupra brânza mozzarella mărunțită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna poate fi asociată cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista