Rețeta lasagna Latină ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Pentru $ 3.2 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 657 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui, oregano, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Latină Slaw, Marinada Latină, și Pui Latin și Oală de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper. Amestecați făina și chimenul și gătiți timp de 1 minut pentru a îndepărta gustul amidon crud al făinii. Adăugați treptat bulionul, amestecând pentru a preveni bulgări. După ce se adaugă tot bulionul, amestecați laptele. Continuați să amestecați constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Adăugați jumătate din brânza rasă și amestecați sosul până când brânza s-a topit. Opriți focul și transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați chorizo. Gatiti si amestecati pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute, folosind o lingura de lemn pentru a sparge orice bucati mari in timp ce se gateste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați curcanul și continuați să gătiți până când ambele carne se rumenesc între 8 și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Scurgeți excesul de ulei din tigaie, dacă este necesar. Se amestecă sosul Worcestershire, sucul de lămâie, oregano; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Aliniați fundul vasului de copt pregătit cu 1 strat de plantain (aproximativ 1/3 din feliile de plantain), asigurându-vă că nu se suprapun. Acoperiți plantanele cu jumătate din amestecul de carne, întinzându-l într-un strat uniform, astfel încât să acopere plantanele. Se acoperă cu jumătate din sosul de brânză, răspândindu-se uniform cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adăugați un alt strat de felii de plantain unul lângă altul și acoperiți cu amestecul de carne rămas și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Adăugați stratul final de pătlagină și presărați cu brânza rămasă și un praf de boia de ardei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Coaceți până când sosul este bulbuc, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Se lasă să se răcească 10 minute înainte de tăiere și servire.