Lasagna Latină

Lasagna Latină
Rețeta lasagna Latină ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Pentru $ 3.2 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 657 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui, oregano, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Latină Slaw, Marinada Latină, și Pui Latin și Oală de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper. Amestecați făina și chimenul și gătiți timp de 1 minut pentru a îndepărta gustul amidon crud al făinii. Adăugați treptat bulionul, amestecând pentru a preveni bulgări. După ce se adaugă tot bulionul, amestecați laptele. Continuați să amestecați constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Adăugați jumătate din brânza rasă și amestecați sosul până când brânza s-a topit. Opriți focul și transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați chorizo. Gatiti si amestecati pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute, folosind o lingura de lemn pentru a sparge orice bucati mari in timp ce se gateste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați curcanul și continuați să gătiți până când ambele carne se rumenesc între 8 și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Scurgeți excesul de ulei din tigaie, dacă este necesar. Se amestecă sosul Worcestershire, sucul de lămâie, oregano; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Aliniați fundul vasului de copt pregătit cu 1 strat de plantain (aproximativ 1/3 din feliile de plantain), asigurându-vă că nu se suprapun. Acoperiți plantanele cu jumătate din amestecul de carne, întinzându-l într-un strat uniform, astfel încât să acopere plantanele. Se acoperă cu jumătate din sosul de brânză, răspândindu-se uniform cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adăugați un alt strat de felii de plantain unul lângă altul și acoperiți cu amestecul de carne rămas și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Adăugați stratul final de pătlagină și presărați cu brânza rămasă și un praf de boia de ardei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Coaceți până când sosul este bulbuc, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Se lasă să se răcească 10 minute înainte de tăiere și servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista