Lasagna Italiană Cu Cârnați
Lasagna italiană cu cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente, condimente grecești, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Lasagna Italiană Cu Cârnați, Lasagna Italiană Cu Cârnați, și Lasagna Italiană Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă și 1 linguriță de sare. Gatiti taiteii de lasagna in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații italieni. Gătiți și amestecați până când cârnații sunt sfărâmicioși, rumeniți uniform și nu mai sunt roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Adăugați roșii tăiate cubulețe, sos de roșii, 1 lingură de condimente italiene, 1 lingură de condimente grecești, 1 lingură de oregano, 1 lingură de busuioc, 1 lingură de pătrunjel, 1 lingură de cimbru, 1 linguriță de rozmarin, 1 lingură de usturoi praf și 1 linguriță de sare; se amestecă bine. Se fierbe la foc mic până când aromele s-au amestecat, aproximativ 20 de minute.
Puneți deoparte 1/2 cană de brânză mozzarella.
Amestecați brânza mozzarella rămasă cu 1 linguriță de condimente italiene, 1 linguriță de condimente grecești, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de busuioc, 1 linguriță de pătrunjel, 1 linguriță de cimbru și 1 linguriță de rozmarin într-un castron mare.
Puneți un strat de sos de carne în fundul unui vas de copt din sticlă de 9x13 inci; așezați 3 până la 4 tăiței lasagna deasupra stratului de sos de carne.
Întindeți un alt strat de sos de carne peste tăiței lasagna; presărați un strat de brânză mozzarella condimentată. Repetați stratificarea cu ingredientele rămase și caserola superioară cu 1/2 cană de brânză mozzarella simplă rezervată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește și brânza se topește, 30 până la 40 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.