Reteta de carne de vită și ciuperci Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Acest fel principal are 434 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crema condensată de supă de ciuperci campbell ' s, tăiței lasagna, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. Se amestecă supa și laptele într-un castron mic până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare pana se rumeneste bine, amestecand des pentru a separa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă orice grăsime. Se amestecă sosul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Italian
4
Puneți jumătate din amestecul de carne de vită, 3 tăiței de lasagna și 1 cană de amestec de supă într-un vas de copt superficial de 2 litri. Se acoperă cu 3 tăiței lasagna, amestecul de vită rămas, tăiței rămași și amestecul de supă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Paste
Carne De Vită
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu brânză. Acoperiți vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când lasagna este fierbinte. Descoperiți vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Încălziți broilerul. Se fierbe la 4 inci de la foc timp de 2 minute sau până când brânza se rumeneste.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.