Lasagna De Sud-Vest
Southwest Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 385 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, sos de paste cu roșii, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Din Sud-Vest, Chili ' s Southwest Eggrolls – bucurați-vă de acest restaurant preferat oriunde. Aceste rulouri de ou în stil sud-vest sunt delicioase, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați foaia sau folia de biscuiți în cuptor pe raft sub suportul cuptorului din mijloc; încălziți cuptorul la 191°. pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Gatiti taitei lasagna conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până se îngroașă.
Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, ardeii iute și ouăle.
Se amestecă sosul de paste, fasolea, porumbul și chimenul în amestecul de vită. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine.
Pentru a asambla lasagna, Aranjați 3 tăiței fierți în fundul vasului de copt. Lingură și întindeți 1/3 din amestecul de ricotta peste tăiței; se acoperă cu 1/3 fiecare amestec de carne de vită și brânză. Repetați straturile de încă 2 ori, rezervând ultima 1/3 din brânză.
Așezați vasul de copt pe raftul cuptorului din mijloc; coaceți 25 de minute.
Se presară cu brânză rezervată; coaceți cu 15 până la 25 de minute mai mult sau până când lasagna este spumoasă și brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.