Lasagna de spanac cu Pesto de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 800 calorii, 32g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii cu conținut scăzut de zahăr, brânză mozzarella, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Lasagna de spanac cu Pesto de nuc, Lasagna spartă cu Pesto de nucă, și Kale Lasagna Cu Pesto De Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de 9 x 13 inci. Dacă folosiți spanac proaspăt, tocați-l bine. Dacă utilizați spanac congelat, tocat, asigurați-vă că este bine dezghețat și stoarceți toată excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați ricotta sau brânza de vaci într-un castron mare. Se amestecă spanacul, pesto-ul, usturoiul, sarea, piperul, jumătate din parmezan și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă bine.
4
Întindeți jumătate din sosul de roșii în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți un strat de tăiței nefierte peste sos. Lingurați aproximativ 1/3 din ricotta sau cabana umplând tampoanele peste tăiței (o puteți întinde puțin, dar nu prea mult) și presărați cu 1/3 din mozzarella rasă. Urmați cu un alt strat de sos, apoi tăiței, urmat de încă 1/3 din umplutură și încă 1/3 din mozzarella. Repetați încă o dată, apoi terminați cu un strat final de tăiței. O să-ți mai rămână parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Dacă utilizați tăiței proaspeți, coaceți descoperit. Dacă utilizați tăiței uscați, acoperiți tigaia bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 50 de minute, descoperind tigaia (dacă este cazul) în ultimele 15 minute, timp în care puteți presăra parmezanul rezervat. (În cazul tigaiei neacoperite, dacă partea superioară a lasagnei devine la fel de maro pe cât vă place înainte de expirarea timpului complet de coacere, acoperiți-o ușor cu folie și continuați să coaceți, astfel încât să nu se întunece prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Așezați frunzele de busuioc și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați nucile și continuați să amestecați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3
Păstrați mașina în funcțiune în timp ce stropiți în uleiul de măsline. Când aveți o pastă netedă, transferați într-un castron și amestecați parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Dacă nu veți folosi pesto-ul imediat, așezați-l într-un recipient care are un capac bine fixat. Neteziți suprafața superioară a pesto-ului și turnați suficient ulei de măsline pentru a-l acoperi complet. Acest lucru creează un sigiliu rezistent la aer care ajută la conservarea acestuia bine. Acoperiți bine și păstrați-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.