Lasagna De Pui Florentină
Lasagna de pui florentin necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 627 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pui, parmezan, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lasagna Florentină, Florentine Lasagna Roll-Up-Uri, și Lasagna Cremoasă De Roșii Florentină.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună puiul și următoarele 6 ingrediente.
Aranjați 3 tăiței într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; se acoperă cu jumătate de amestec de pui. Repetați straturile cu fidea rămasă și amestecul de pui.
Se presară parmezan și nuci pecan.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 de minute; descoperiți și coaceți 15 minute sau până la bule.
Lăsați lasagna să stea cu 15 minute înainte de servire.
Pentru a face înainte: acoperiți și răciți.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere; procedați conform instrucțiunilor.
Pentru a ușura: înlocuiți crema cu conținut redus de grăsimi de supă de ciuperci, brânză Cheddar cu conținut redus de grăsimi 2% și smântână cu conținut redus de grăsimi.