Lasagna de porumb și Poblano

Lasagna de porumb și Poblano
Lasagna cu porumb și Poblano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 2,4 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 45 g de grăsimi și un total de 616 calorii . Această rețetă servește 8. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 187 ar spune că a fost perfectă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de brânză oaxaca, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna cu porumb și Poblano 2 , Lasagna cu porumb și Poblano și Tacos din porumb moale cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adauga 2/3 din usturoi si se caleste 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4
Se amestecă porumbul și se călesc timp de 5 minute. Se amestecă smântâna și cimbru. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5 minute pentru ca aromele sa se incorporeze. Opriți focul și lăsați să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
5
Se transferă într-un blender și se pasează până la omogenizare. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adaugati ceapa si caliti pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați usturoiul rămas și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
9
Amestecați dovleceii și fâșiile poblano și gătiți timp de 5 minute pentru ca aromele să se încorporeze. Asezonați cu sare și piper. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
10
Întindeți aproximativ 1/4 din amestecul de porumb pe fundul unui vas de copt de 11 pe 8 inci. Acoperiți cu un strat de 3 foi de lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Întindeți 1/4 din amestecul poblano și 1/4 din brânză peste paste. Repetați stratificarea de încă 3 ori. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Coaceți până când pastele sunt fierte și fragede, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți folia și măriți temperatura cuptorului pentru a se prăji. Se prăjește până când devine maro auriu și clocotește, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista