Lasagna De Legume Cu Tigaie
Skillet legume ' Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânza mozzarella, sosul de paste classico family favorite, uleiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna De Legume Cu Tigaie, Skillet Lasagna De Legume De Vară, și Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați vinete, dovlecei și dovlecei galbeni; gatiti 10 min., amestecând frecvent. Se amestecă usturoiul;gatiti la foc mediu 5-8 min. sau până când legumele sunt fragede.
Scoateți amestecul de legume din tigaie; deoparte.
Se amestecă ricotta și parmezanul până se amestecă.
Întindeți 1 cană de sos de paste pe fundul tigaiei; acoperiți cu linguri mici de amestec de ricotta, amestec de legume, sos de paste rămas și mozzarella. Acoperă.
Gatiti la foc mediu-mic 20 min. sau până când se încălzește.
Se ia de pe foc; lăsați să stea 5 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.